Životinje UMIRALE OD ŽEĐI, ona POŠTOVALA STROGA PRAVILA💔

Hefnerova udovica nedavno je objavila memoare u kojima je opisala detalje života u ozloglašenoj vili. Knjiga je izazvala veliku pažnju javnosti zbog šokantnih detalja. Između ostalog, iznela je i kako je izgledao život mnogobrojnih životinja, objasnivši da su one imale jako loše uslove života, te da su ptice umirale od žeđi.

Sve te životinje su bile tako depresivne i tužne. Prolaziš pored kaveza i jednostavno vidiš da nijedna od njih nije bila srećna. Ptice su bile toliko tužne. Sećam se da sam stalno plakala zbog svega u toj kući.

Kristal se za Hefnera udala 2012. godina, a u braku su bili do njegove smrti, 2017. godine. Ona sada ima 37 godina. Ona je napisala i da je legendarna vila zapušteno umetničko delo.

Ovo je bila prelepa engleska kuća tjudorskog stila - a moja porodica je iz Engleske: Imanje se prostire na 5 hektara u sred Los Anđelesa. Ali vremenom sam videla da se ova kuća baš i ne čisti tako dobro i da ima buđi. Posle nekog vremena je izgledala otrcano i gadno.

Ona je priznala i da ga nikad nije volela, te da je odlazak u krevet sa Hefnerom bila skupa cena koju je platila za život u vili. Tokom njihovog braka morala je da poštuje stroga pravila:

Osoblje bi počelo mahnito da me zove telefonom tačno u 18:01. Onda bih dotrčala, gurnuvši teška drvena vrata i otišla da nađem Hefa, da bih ga poljubila u obraz i pokazala mu: ,,Evo me, kod kuće sam, poštujem pravila."

Autor: redportal.rs