Otkrila kada će moći da viđa sina Aleksandra!

Drama oko starateljstva nad Aleksandrom Popovićem, sinom poznate pevačice Severine Vučković i biznismena Milana Popovića, dostigla je vrhunac nakon nedavne odluke Vrhovnog suda u Hrvatskoj. Sud je doneo odluku da se starateljstvo nad detetom vrati ocu Milanu Popoviću, a ova odluka, kako prenose mediji, stupa na snagu odmah i nezavisno od eventualne žalbe koju bi Severina mogla podneti. 👇

Pevačica Severina Vučković oglasila se za jedne lokalne medije kako bi iznela svoje viđenje situacije i najavila borbu za prava nad svojim sinom.

- Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnog suda, ne da mi se više da tražim ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica; ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci. Nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati. Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovo svoje dete koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca - kazala je Večernjem listu pevačica, kako prenosi 24sedam.rs, pa dodala 👇:

- Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi da živi sa mnom što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani.

Ova odluka je kulminacija višegodišnjeg pravnog procesa, podsetivši javnost da je 2021. godine Županijski sud u Splitu doneo odluku o zajedničkom starateljstvu nad Aleksandrom.

Foto: Instagram.com/@severina

Autor: Redportal.rs / K.Đ.