A evo i zašto 👇

Nova epizoda najgledanije emisije Amidži šou i večeras je na programu televizije Pink od 22 časa. Ognjen Amidžić će ugostiti nikad aktuelniju ekipu, učesnike najgledanijeg rijalitija Elita.

U 1. delu emisije, gost će biti Marko Janjušević Janjuš, dok u 2. delu u studio stižu Milena Kačavenda, Miljana Kulić, Maja Marinković, Žana Đorđević, Marko Đedović i Samir Ramović.

Ognjen Amidžić prvo će razgovarati sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se pre nekoliko dana vratio u Belu kuću nakon velike porodične tragedije. Nakon što je njegov najmlađi brat Mihailo izvršio samoubistvo, Janjuš je napustio Elitu i neko vreme proveo sa porodicom, a sada će sa Ognjenom prvi put razgovarati o teškom periodu kroz koji prolazi, ispričaće kako je izgledalo odrastanje sa Mihailom, koliko mu je u teškim trenucima značila podrška bivše supruge Ene, a koliko mu znači podrška učesnika Elite. On će se osvrnuti i na odnos sa Aneli Ahmić koji je nakon njegovog izlaska bio ozbiljno poljuljan, a potom i okončan kada se vratio u najgledaniji rijaliti.

Autor: redportal.rs