Maja i Aneli se utrkivale 😲

Tokom prošle noći se u rijaliti Elita vratio Marko Janjušević Janjuš. On se vratio nakon pauze zbog porodične tragedije. Podsetimo, on je izgubio mlađeg brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo.

Kada se vratio, on je svojim cimerima saopštio tužne vesti:

Nije me bilo ovaj period, verujem da ne znate, ali eto reći ću vam. Jedan težak period za mene i za moju porodocu, izgubio sam mlađeg brata, rođenog, 27 godina, ne znam šta bih vam rekao, osim pričaćemo, nemojte me puno ni zapitkivati, tu sam, pa ćemo videti kako i šta dalje. Tu sam da nastavim sa vama. Ne znate šta su problemi dok vam se ne desi ovako nešto, nažalost mi se nerviramo oko gluposti. Ni ja ni porodica ga ne možemo vratiti, ali mora da se živi.

Nakon toga, on je otkrio šokantnu istinu:

Probudio sam taj dan, budim se i boli me vrat, kao nikad do sada me nije zaboleo. Nešto sam i slabo spavao, pa me je bol probudio. Moj brat je izvršio samoubistvo, obesio se...U ta dva dana se sve dešavalo, predosetio sam. Kada se sve to izdešavalo, ja sam ta dva dana bio baš nervozan... Kad su mi to rekli, to je nešto najgore što može da ti se desi u životu. Zamisli ideš da kupiš bratu sanduk i da kupiš da obučeš brata da ga sahraniš...Razumeš?! Sahranjuješ brata, 27 godina, to je ono.

Više o tome pogledajte ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Naravno da su učesnici pokazali saosećanje i razumevanje, ali su reakcije dve učesnice izazvale najveće interesovanje. Reč je, naravno, o Maji Marinković i Aneli Ahmić. Maja Marinković je zaplakala nakon što je Janjuš cimerima otkrio šta se desilo njemu i njegovoj porodici.

Maja je Miljani Kulić, nakon Janjuševog izlaganja otkrila da se ukočila od šoka, a sve vreme je plakala, da bi u jednom momentu skupila snage i prišla Janjušu kako bi mu izjavila saučešće.

Više o tome pogledajte ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Aneli se, kao i Maja slomila zbog Janjuševe porodice, ali možda i zbog toga što je Janjuš prema njoj ostao hladan. Ona je ostala je u šoku zbog svega što se Janjušu desilo, te je priznala Mioni Jovanović da ne zna kako da se ponaša i da se kaje zbog svega što je rekla za Janjuša dok je bio van Elite.

Ne znam Miona šta da radim, kako da se ponašam u ovoj situaciji, da li da mu priđem ili ne, sad mi je krivo zbog svega što sam rekla. Ne daj Bože nikome tako neštom stvarno mi je jako žao.

U jednom momentu ona je krenula do Janjuša te mu je izjavila saučešće, zagrlila ga i poljubila. Nakon toga, ona je otišla do kreveta gde je počela da plače.

Više o tome pogledajte ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs