Cecin PR tim se oglasio 👇

Pesma Ne računaj na mene pre nekoliko dana dobila je novu verziju. 😍 Ovu numeru u originalu su otpevale Ceca i Mira Škorić 1994. godine, a Ceca ju je sada u novoj verziji prepevala sa koleginicom Majom Berović. 🎤

Da se nova verzija pesme dopada publici, dovoljno govori i to što je za svega nekoliko dana prikupila skoro milion pregleda i ušla na trending listu na Jutjubu. Međutim, pesma je odnedavno nedostupna za slušanje na muzičkim platformama Dizer i Spotifaj, zbog čega su se slušaoci zabrinuli.

Povodom ove situacije za medije su se oglasili Futa i Cecin PR tim, koji je poručio da nema razloga za brigu. 👇

- Ne vodim ja taj deo, odnosno nisam ja zadužen  za digitalnu distribuciju tako da ne znam tačno. Ali, koliko znam, to bi trebalo da bude samo na Ceca Music Jutjub kanalu i ostalim platformama pod njenim imenom. Ukoliko je obrisana pesma onda ne znam ko stoji iza toga i sa koje adrese to dolazi. Ne može bez moje dozvole pesma da se okači, ali ni da se obriše - rekao je Aleksandar Radulović Futa.

- Pesma nije obrisana sa platformi, urađeno je ažuriranje pesme i biće vidljiva za publiku u narednih nekoliko sati - istakli su iz Cecinog tima za Informer, kako prenosi 24sedam.rs.

Ukoliko još uvek niste, pesmu možete čuti u videu ispod 👇:

IZVOR: YT / Svetlana Ceca Ražnatović

Autor: Redportal.rs / K.Đ.