U navodne žrtve slavnog glumca ubraja se i njegova bivša verenica Moli Horvic, otkrio je izvor blizak zvezdi

Pokojni glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera iz serije Prijatelji, optužen je da je fizički napao nekoliko žena, piše Daily Mail.

U navodne žrtve slavnog glumca ubraja se i njegova bivša verenica Moli Horvic, otkrio je izvor blizak zvezdi. 👇

Šokantne optužbe opisuju kako je pokojni Peri bacio stočić za kafu na Moli, nakon što je posumnjala da je vara. Sve se dogodilo 2021. godine. 

Takođe se priča i da je gurnuo Morgan Mozes, koju je upoznao na klinici za odvikavanje i koja je postala njegova trezna prijateljica. On ju je bacio na krevet tokom žestoke svađe u martu 2022. godine.

Foto: Printscreen Pink.rs/TANJUG AP/BRIAN ACH

Ove tvrdnje sada prete da ukaljaju Perijevo ime, nakon što je preminuo u 54. godini u oktobru nakon predoziranja ketaminom dok je bio u hidromasažnoj kadi u njegovom domu u LA.

Optužbe takođe predstavljaju i vrlo mračnu sliku o glumcu koji je mnogima bio omiljena zvezda.

Inače, Peri je u svojim memoarima iz 2022. Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar, tvrdio da je konačno bio trezan, nakon višestrukih neuspešnih pokušaja da se očisti i da je za taj uspeh dao 9 miliona dolara.

Ipak, sudeći po tome kako je završio, čini se da to nije bila istina.

Uprkos medicinskom timu koji je non-stop bio sa njim u kući, Metju je u nekoliko navrata putem aplikacija za upoznavanje uspevao od raznih devojaka da nabavi opijate, kako piše Telegraf.rs.

Autor: Telegraf.rs