U 10 minuta nam se život okrenuo, nismo znali šta nas je snašlo, rekla je za medije Teodorina majka

Pevačica Teodora Džehverović praznike je provela u bolnici zbog zdravstvenog problema koji se pogoršao. Naime, Teodora je hitno operisana na Badnje veče zbog ciste na jajniku koja je pukla.

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - napisala je Teodora na Instagram storiju i dodala 👇:

Foto: Instagram.com / @teodoradzehverovic

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - zaključila je Džehverovićeva. 

Teodorina majka Goca Džehverović oglasila se nedavno za medije i otkrila u kakvom je stanju sada pevačica. 🤔

- Teodora je izašla iz bolnice, sa nama je, lakše je da vodimo mi brigu o njoj. Dobro je, hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Na Badnje veče se sve dogodilo, u 10 minuta nam se život okrenuo, nismo znali šta nas je snašlo, ali sada je sve dobro i ona se oporavlja - kazala je Goca Džehverović, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Printscreen Red TV

Autor: Redportal.rs / K.Đ.