Odrekao se i majke i sestre, koje su bile protiv njihove veze.

Holivudski zavodnik Kristijan Bejl u pravoslavnu je veru prešao zbog supruge Sandre Blažić, s kojom je u braku 24 godine.

Naime, 49-godišnji glumac detalje porodičnog života čuva vešto od očiju javnosti, ali poznato je da se zbog ljubavi prema Sandri čak odrekao majke i sestre, koje su se protivile njihovoj vezi.

Foto: Instagram.com/christianbale.fans

U jednom od svojih intervjua otkrio je da zbog supruge slavi 2 Božića.

- Slavimo 2 Božića, u decembru i u januaru jer ga pravoslavni hrišćani obeležavaju po drugom kalendaru - otkrio je.

Kristijan retko govori o Sandri, ali priznao je koliko ga je oduševila čim ju je upoznao i promenila neke njegove stavove.

Foto: Instagram.com/christianbale.fans

- U mojoj porodici svi su bili razvedeni pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo kao fantastična ideja - priznao je. Sandrina se porodica krajem 60-ih godina preselila u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije, gde se kasnije rodila ona.

Dobila je ima Srboslava, a kasnije ga je promenila u Sandra. Kristijan i Sandra upoznali su se krajem 90-ih godina i zaljubili se na prvi pogled, a venčali su se 2000. godine u Las Vegasu. On se zbog ljubavi čak odrekao porodice, tačnije majke i sestre.

Njima se njegova Sandra nije dopala i ružno su govorile o njoj, što on nikako nije odobravao pa je prestao razgovarati s njima. Par zajedno ima ćerku Emelin (19) i sina Jozefa (10), koji su na njegovo insistiranje naučili govoriti i srpski jezik.

Foto: Instagram.com/christianbale.fans

Autor: redportal.rs