On je opisao i kako je izgledao njihov prvi razgovor

Javnost i dalje diskutuje o tome kako je Marija Šerifović postala majka, a mnogi se pitaju da li će jedina evrovizijska pobednica i članica žirija Zvezda Granda zbog majčinstva, kako je najavljivala, napustiti šou-program.

Tim povodom se oglasio Saša Popović.

- Stvarno sam se iznenadio kada sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavestila me je naša PR-ka Vesna Milanović, ja sam baš tada bio u Opatiji i mislio sam da je neka lažna vest, da je nemoguće. Okrenuo sam Mariju na video poziv i kad se javila držala je dete u naručju. Mislio sam da je od nekog uzela dete, da je to neka fabrikovana priča. Međutim, ispričala mi je celu priču, kako je sve iznela. Bio sam iznenađen i radostan, jer znam koliko je želela da ima svoje dete - istakao je Saša i otkrio kako je tekao razgovor sa novopečenom mamom.

- Prvo sam je pitao na koji način, otkud njoj to dete… Ispričala mi je ono što je rekla i javno, da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, da nije uspela i da je uradila to varijantom surogat majke i da su njene jajne ćelije i da je DNK deteta njen, da ima sve njene parametre - rekao je.

Saša je opisao i kako je izgledao trenutak kada je preko video poziva ugledao naslednika porodice Šerifović, piše Pink.rs.

- Video sam Vericu Šerifović pored Marije kad mi se javila. Ona je u Los Anđelesu tada bila i to je bilo oko 11 sati uveče kod nas, a kod nje je bilo 10 pre podne. I vidim da Verica peva malom Oči, oči od Suzane 😂. Rekao sam "Čekaj, rekla si da hoćeš muško dete", kaže "Muško je", ja onda "Da ima plave oči", kaže "Ima plave oči", rekoh dobro, a da li će imati plavu kosu, to ćemo videti kad poraste - našalio se direktor u razgovoru i odgovorio na pitanje koje javnost zanima, a to je da li će Marija nastaviti svoj angažman u Zvezdama Granda.

- Hoće, verujem da hoće, nema razloga da neće. A i ona meni kaže, da je nosila trudnoću, ne bi mogla da iznese, to bi za nju bilo naporno. Ja samo čekam da u nekoj emisiji podigne malog i da kaže "Evo nas, tu smo" - zaključio je Popović.

Autor: Pink.rs