Dirnuta sam činjenicom da su mladi baš mene tražili danas da vide, rekla je pevačica. 👇

Danas se u Ustanovi za decu i mlade Sremčica pojavila pevačica Tea Tairović. 💖 Mališani iz ove ustanove poželeli su da baš Teu vide, ali i čuju, a mlada zvezda otkrila je za medije da je deci spremila sama paketiće, kao i program. 🎁

- Paketiće sam sama spremala i to je mali znak pažnje, ali danas planiram da decu i mlade usrećim pesmom i mislim da će to biti još jedan lepši poklon, da na kratko i zapevam. Dirnuta sam činjenicom da su mladi baš mene tražili danas da vide. Osim što sam ja njima pripremila neki mali program, čula sam da su i oni meni pripremili jedan mali program i jedva čekam da vidim i čujem. Ovo je za mene sve posebno emotivno, zato i nosim naočare, ali hoću da kažem da je dirljivo u smislu što uvek volim da sam među mladima i volim da sam među ljudma koji su puni ljubavi, koji su puni neke vedrine, veselosti i mislim da ću otići odavde puna nečeg pozitivnog. Mnogo je važno da se svi međusobno prihvatimo, da se svi međusobno držimo, da se svi podržavamo i volimo, da svima uputimo osmeh i ljubav. I do sada sam se odazivala ovakvim akcijama, tako da, iz moje perspektive ja mislim da ih ima - rekla je Tea i dodala da joj je jako drago jer se i njene kolege često odazovu na ovakve akcije:

- Dosta mojih kolega se odaziva humanitarnim akcijama i ja zaista ne poznajem ni jednog koji je rekao da ne želi da podrži neku akciju. Stvarno ne poznajem nikog ko nije bar na neki način dao doprinos. Ako je neko sprečen, onda pošalje pomoć finansijsku ili u nekom drugom obliku, ali zaista mislim da se sve moje kolege vrlo rado odazivaju - izjavila je pevačica, kako piše Telegraf.rs.

Pevačica je za medije otkrila da se ne oseća dobro, ali je ipak želela da dođe i druži se sa decom. 💖

- Moram samo da napomenem da nisam zarazna, stigao me je umor i išla sam malo slabije obučena, zato sam se danas obukla ovako. Milsim da se čuje po meni da se osećam loše, ali to nije ništa što dve, tri infuzije neće rešiti, ništa strašno - rekla je Tea.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.