Bila je ćerka jedinica

Tragedija koja se dogodila na koncertu Tejlor Svift u Brazilu kada je devojka po imenu Ana Benevides preminula, trese svetsku javnost, a sada se oglasio i otac nesrećne devojke koji je očajan, prenosi b92.net.

U petak neposredno pred koncert popularne pevačice😥 dogodila se nesreća usled velikih vrućina jedna od posetiteljki nastupa je umrla.😥

Pisalo se najpre da se tragedija desila u toku nastupa, ali je muzička zvezda kasnije izjavila da se sve odigralo pre nego što je ona stala na binu.

Za brazilske medije sada se oglasio otac mlade Ane:

- Izgubio sam ćerku jedinicu, srećnu i inteligentnu devojčicu. Trebalo je da diplomira psihologiju idućeg aprila, štedela je novac za to. Nemam reči da izrazim svoju bol. Otišla je od kuće da ostvari svoj san i umrla je - rekao je otac za brazilske novine Folha de S. Paulo (preko Hindustan Timesa).

Foto: Printscreen YouTube/ EAS Music Channel

Zahteva da se istraže okolnosti pod kojima je preminula:

- Želim da se utvrdi da li je zaista bilo zabranjeno da se donese voda, je li bilo nemara u pružanju pomoći - rekao je otac.

Bilo je navoda da je Tejlor Svift rekla obezbeđenju da daje vodu publici na ulazu u stadion gde je održan koncert, a pojavio se snimak koji prikazuje kako pevačica baca flaše sa vodom fanovima, ona je više puta prekidala nastup i tražila vodu za okupljene obožavaoce.

Kako piše Folha de S.Pauo Ana Benevides se onesvestila, reanimacija je sprovedena na stadionu i trajala je 40 minuta, ona je na putu do bolnice doživela drugi srčani zastoj.

Autor: ŽENA.BLIC.RS / b92.net