Neda priprema drugi deo biografije Zora je svanula

Pevačica Neda Ukraden sinoć je gostovala na televiziji Pink u okviru emisije AmiG Show. 📺 Ognjen Amidžić mimo Nede, ugostio je i političara Aleksandra Šapića koji je govorio o svom privatnom životu, o čemu više možete čitati u tekstu ispod 👇:

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

Neda je u Amidžiju sinoć prepričala neke od događaja koje je unela u svoju biografiju koja nosi ime Zora je svanula, a najviše pažnje izazvala je priča o emotivnoj vezi koju je ranije imala sa vlasnikom Granda Sašom Popovićem. 🧐👇

- Sa Popovićem je bilo lepo druženje, sve je bilo lepo. Nisam rekla da sam ja htela avanturu, mi smo se družili, događaji, priredbe... Bili smo slobodni, družili smo se, bilo je lepo, kad je prestalo biti lepo, završili smo. Ja sam sve bitno o karakteru našeg zajedničkog druženja rekla, ko pročita znaće zašto nismo zajedno - rekla je Neda i dodala:

Foto: Printscreen YouTube / AmiG Show

- Sad se svako malo snimaju filmovi po realnim ili izmišljenim pričama, ja sam htela da dok sam pri zdravoj pameti da napišem nešto o svim životu. Priprema se i drugi deo, tu je rez bio - poručila je pevačica, kako prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod 👇:

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: Redportal.rs / K.Đ.