Tada je otpevala pesmu Ostrvo tuge od Selme Bajrami 🎤

Popularna pevačica Edita Aradinović nedavno je izdala svoj novi album pod imenom Ljuštura, a sada se na društvenim mrežama prisetila svog prvog pojavljivanja u Zvezdama Granda na audiciji kod Saše Popovića! 😍👇

Edita je na audiciju otišla spontano, bez puno pripreme, kako je sama napisala, a tada je otpevala pesmu Selme Bajrami Ostrvo tuge! Saša Popović joj je na kraju pesme kazao kako bolje peva od sestre Indi, koja je tada već bila popularna. 🤷‍♀️

Foto: Printscreen YouTube / Edita

- Nikad mi Indi nije rekla da ima rođenu sestru koja peva, a pevaš bolje od nje - rekao je Saša Popović što se može čuti na samom kraju video-snimka koji je Edita objavila.

- Bio je to neki septembar 2009. godine... Gde sam u dogovoru sa drugaricom odlučila da se prijavim za Zvezde Granda rekavsi samo mami i tati... Tata me je vozio, a mama je radila (u dve smene) i ljutito čekala da se javim! I tako ti ja na prazan stomak, ustvari popila sam 4 kafe, 2 Guarane, odem na audiciju u air max-u i šuškavcu sa jednom željom - Da pevam! Bez plana, bez očekivanja, sa ogromnom željom u grudima da ostvarim svoje snove i majci i sebi obezbedim lep život! Budući da sam bila jako stidiljiva, možete da čujete koliko sam intonativno bila loša, i generalno tvrda, da bi čovek pomislio: OD OVE NISTA NECE BITI - počela je pevačica i nastavila 👇:

Foto: Printscreen Instagram / @editaaradinovic

- Nit' sam specijalno lepa, nit' sam specijalno otpevala, ali sebe u sebi nikada nisam promenila, otkad znam za sebe do dana današnjeg sam ona ista Edita, samo mnogo ponosnija na sebe jer sam uprkos svim pritiscima uspela da ostanem svoja! Hvala nebesima, i svim nedaćama! Ovo je samo pocetak! ❤️ Nastojim da ovo znanje i ljubav prenosim, a ne da čuvam za svoje dupe i hranjenje svog ega! Ko razume, shvatice!

- U MOJE VREME... To je bilo ovako, a vaše je mnogo lepše i lakše, zato negujte sebe u sebi! Nema ništa lepše nego kad lepo starite, kad vas ljudi vole onakvi kakvi ste, i kad možete da se pogledate u ogledalo, a da znate da nikome niste odmogli! Svaka akcija ima reakciju! To ne znači da ako vas neko dira ne treba da mu j***te mamu, nego da nikog ne dirate prvi, gde možete uvek ostavite nešto dobro iza sebe, pa makar to bio i savet! A vama neka ovo bude dokaz da ništa nije nemoguće! Mala iz huda, mlada i luda! PU CAM! 👻#KARABURMAHOOD - napisala je Edita uz video-snimak ispod 👇:

View this post on Instagram

A post shared by едита (@editaaradinovic)

IZVOR: IG / @editaaradinovic

Autor: K.Đ.