Zorica: Nisam znala da ne zna da pliva! 😏😅

Ognjen Amidžić sinoć je u svojoj emisiji AmiG Show ugostio pevačicu Zoricu Marković koja se tokom gostovanja prisetila jedne od upečatljivijih situacija u životu, odnosno momenta kada je videla supruga da je vara! 🤬

Neka druga žena bi možda u takvoj sutuaciji drugačije postupila 😅, ali Zorica Marković odlučila je da ljubavnicu baci preko ograde u vodi, međutim, nije znala da žena nije znala da pliva! 🤯

- Zorice, da li možeš da ispričaš kako si bacila ljubavnicu svoga muža sa splava - glasilo je pitanje koje je pročitao Ognjen.

- Bila je promocija Mirno spavaj, nano i bili su neki nepozvani gosti, imala sam neki loš osećaj... Već je bilo 5 ujutru kada sam došla kući, vratila sam se na splav i bila sam u pravu... Videla sam šta sam videla, nema nigde nikoga, samo njih dvoje se ljube se, filmski - počela je priču pevačica i dodala:

- I ja lepo je bacim preko ogradice da se ona okupa, nisam znala da ne zna da pliva... Ovako je samo nešto meni proletelo pred nosa, obezbeđenje, i ona: "Help, help" - ispričala je Zorica što možete čuti u videu ispod 👇:

View this post on Instagram

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

IZVOR: IG / @amigshow

Autor: K.Đ.