Neshvatljivo mu je da se prave solistički koncerti sa 1 ili 2 albuma. 😲

Pevač Šako Polumenta sinoć se našao na otvaranju jedne beogradske kafane, što su mediji iskoristili da ga upitaju kada će napraviti koncert u Areni.

- Početkom nove godine ću raditi na tome da izdam album, vredno radim na tome. Kad već ovako dobro ide moja karijera, fokusirao sam se na koncerte, već sam počeo da radim trgove... Vidite šta danas rade, prave solističke koncerte, arene i neke druge prostorije na osnovu mojih pesama. Uzimaju novac za koji sam se ja namučio. Neshvatljivo je da mogu da se prave solistički koncerti, a ljude snime 1 ili 2 albuma, a od toga su 1, 2 ili 3 pesme samo hitovi. To je nepravda. A ja iza sebe imam 11 albuma i mnogo hitova i treba sad da gledam nekoga, to je baš ružno - rekao je Polumenta i otkrio zašto on do sada nije održao koncert u Areni.

- Treba da budeš umrežen u tim ljudi. Gledam koncerte koje se održavaju u Areni. To nisu solistički koncerti, to je nešto drugo, to je zabava. Zabava Beograda, milion pevača dođe. Pozdravljam pojedine pevače koji to zaslužuju. Ne bih da imenujem sada, ni oni mene ne podržavaju. Možda me zapravo i podržavaju, ali to ne govore javno, pa neću ni ja - istakao je Šako i otkrio da li on na svojim nastupima peva pjesme svojih kolega.

- Zadnje 4 godine pevam samo svoje. Od 140 mojih pesama zašto bih pevao tuđe? Ponekad, ako me baš nešto dodirne ili ako odgovara atmosferi, ali uglavnom pevam samo svoje - izjavio je Šako Polumenta za prisutne medije.

Autor: redportal.rs