Isplivala PREPISKA📱

Ana Nikolić je podelila poruku za koju tvrdi da joj je poslao bivši suprug Stefan Đurić Rasta. Bivši supružnici su ponovo dospeli u žižu interesovanja zbog tvrdnji da joj je Rasta dužan još iz zatvora.😂 Reper joj nije ostao dužan, a sada je ona rešila da podeli poruku koju joj je uputio:

U našoj vezi/ braku ni jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album u životu si provela na 'lečenju' i otkazivala jer si lenština. Sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Nakon pretnje mojim roditeljima možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne preokrene u zanemarivanje deteta, a to je krivično i ide se u zatvor. Ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko uplašili od tvojih pretnji, kao što vidiš. A sad lepo od**i"

Podestimo, Ana je bivšeg supruga javno blatila i prošle godine, ali on joj tada nije uzvratio. Sada se to očigledno promenilo, te nam preostaje da vidimo kako će se situacija razvijati.

Autor: mondo.rs