Predstavio i Milisava, najboljeg prijatelja Leposave

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović potvrdio je da je sve spremno za početak novog projekta - Elita 7, koji večeras počinje da se emituje u 21 čas na TV Pink.

Na pitanje šta je Pink pripremio milionskom auditorijumu za večeras i naredni period, Željko Mitrović odgovara:

Ja stvarno mislim da će biti projekat koji će obeležiti epohu evropske i svetske televizije, zato što je stvarno jedan megalomanski projekat. Pre svega, mi smo završili ovu sezonu serijala Zadruga, koji je imao svojih 6 sezona i večeras počinjemo novi - Elita 7. I zapravo on će biti neki sublimat svega što smo uspeli da postignemo tehnološkom i produkcionom i svakom drugom smislu.

Željko Mitrović dodaje da je jako ponosan na ovaj projekat koji će se razlikovati od prethodnih, da će imati 2 takmičarske ekipe od po 40, odnosno 10 takmičara. Druga ekipa će živeti mnogo komfornije i postojaće takmičarski duh između njih.

Pričao je o Leposavi i njenoj ulozi u Eliti, ali je predstavio i Milisava koji će joj pomagati. Dodaje da je prethodni serijal imao ogroman uspeh koji je oborio sve rekorde, a da se sa ovim projektom očekuju još bolji razultati. Otkriva i koja će biti njegova uloga u otvaranju Elite:

I plovim, i letim, i vozim, i sviram, i pevam...

Novčana nagrada za pobednika ovog projekta je udvostručena u odnosu na prethodne projekte.

Elita počinje večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: redportal.rs