Ana: Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno, samo zato što verujem...

Pevačica Ana Nikolić sinoć je oko ponoći na Instagram profil objavila nove fotografije, od kojih je jedna sa muškarcem za koga se misli da joj je bio dečko. Ana je uz nove fotografije otvorila dušu i poručila ženama da ne budu kao one! 🥺💔

- Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo, ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže... Zloupotrebljava moju prostodušnost i iskrenost kao stil života. Naravoučenije... Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije u stvari - devojke, ne budite kao ja - napisala je prvo Ana.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

- Šta reći? Čekam da naprave tabletu za "selektivno gubljenje pamćenja". Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka Amin! A gospodin sa slike je završio "bogosloviju"... Tako kaže... Ali svašta je on pričao... Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno, samo zato što verujem.... Zato što ja kažem baš ono što mislim... I to i uradim bez izuzetka. Danas je to neverovatno da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu narko-konzumenata jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin - Ana Nikolić Đurić - dodala je Ana prvobitno uz fotografiju sa pomenutim muškarcem, kako prenosi Telegraf.rs, međutim, ovog opisa sada nema ispod pevačicine fotografije.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Autor: K.Đ.