Zbog Editinih komentara, većina korisnika društvenih mreža pomislila da je pevačicin profil hakovan 🤷‍♀️

Na društvenim mrežama proteklih dana "digla se prašina" oko komentara koje je postavljala pevačica Edita Aradinović. Naime, Edita je ispod jednog video-snimka na Instagramu, na kome je pričala pevačica Senida, napisala komentar u kome ju je izvređala!

Nakon vređanja Senide, Edita je u komentaru ispod izvređala i sebe na nacinalnoj osnovi, a sve zbog toga da bi poslala poruku koliko je zapravo ružno vređati bilo koga na bilo kojoj osnovi!

Foto: Instagram.com/@senida_h

Zbog veoma neprijatnih komentara koje je Edita ostavila ispod pomenutog posta, mnogi su pomislili da je pevačicin profil hakovan, a evo i šta je ona izjavila povodom ove situacije 🔽 :

- Mnogo je lako da budeš u koži hejtera i da pišes hejt komentare. Moj bes je izazvan lavinom ružnih komentara na moj račun i račun koleginica i izvođača čiji je uspeh potkovan vrhunskim pesmama, kao na primer Senidinim. A da se ne bi shvatilo pogrešno, ovim putem želim da izjavim da je moja namera bila da se vidi i shvati koliko je odvratno pisati uvrede i bljuvotine. Lično ja dobijam razne uvrede na račun nacionalne pripadnosti, fizičkog izgleda, malo je tužno, ali istinito da sam se pomirila sa tim. Ceo moj nastup sa komentarima je bio krajnje sarkastičan, a ustvari sam jako tužna i besna što nismo kao narod ujedinjeni, i što umesto da se držimo zajedno i podrzavamo, mi čitamo najgore moguće uvrede, i to bez ikakve logike - rekla je Edita za Kurir, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Edita

Autor: Redportal.rs / K.Đ.