Na društvenim mrežama pojavila se vest da je Teodora navodno prevarila dečka, a da je on za to saznao i ostavio je 😫

Košarkaš Nino Čelebić i pevačica Teodora Džehverović raskinuli su početkom ove godine, a pravi razlog raskida nikada nije objavljen. Iako su prošli meseci od toga, na društvenim mrežama i u medijima se i dalje spekuliše o njihovom raskidu i navode mogući razlozi, a jedan od njih objavljen je u medijima danas!

Naime, kako piše Pink.rs, pevačica i košarkaš navodno su raskinulu zbog audio-snimka intimnog odnosa, na kome se navodno čuje Teodorin glas! Pomenuti snimak objavljen je pre nekoliko meseci na društvenim mrežama, a Teodora nije priznala, ali ni potvrdila, da se na snimku čuje njen glas. 🔽🔽

S obzirom na to da su Teododra i Nino raskinuli u periodu kada je pomenuti snimak dospeo u javnost, spekuliše se da su oni zapravo zbog njega i raskinuli.

- Video gde se čuje njen glas nije sa Lesorom već sa gazdom kluba u Budvi i tad je prevarila Čelebića, a saznao je tako što je do njega došao taj video - glasio je komentar ispod videa na TikTok-u, a da li je ovo pravi razlog raskida, još uvek nije poznato!

Foto: Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.