Odlućile da će same sebe zastupati na sudu 🔽

Grupa Frajle postoji već 14 godina na muzičkoj sceni, a sada se suočava sa velikim problemom koji ih je doveo i na sud! Mimo toga što bivša menadžerka Lidija Samardžija želi da im oduzme ime benda, članice grupe Frajle izaći će na sud i protiv Cepelin medije Zagreb i Kroacija rekordsa! 🔽

Hrvatski mediji su pre nekoliko dana objavili da će se članice grupe Frajle u septembru naći na sudu u Zagrebu, te da će same sebe zastupati na sudu, dok druga strana ima nekoliko advokata.

Nataša Mihajlović, Nevena Buča i Jelena Buča, čanice grupe Frajle, nedavno su se oglasile za medije i otkrile njihovu stranu priče:

- Sudski sporovi protiv Cepelin medije Zagreb i Kroacija rekordsa samo su deo borbe grupe The Frajle da nam se vrate prava koja su nam bespravno oduzeta, a u koja smo godinama investirale i emocije i novac. Advokati kojima se hvali suprotna strana nama nisu potrebni jer je na našoj strani istina, pravo i pravda. The Frajle će se uvek braniti, bez obzira na moć onih koji ih ugrožavaju i višegodišnju torturu koju nam razna nesavesna lica priređuju. Isto važi i za pokušaj prisvajanja naziva benda od strane bivše menadžerke, koja za tako nešto nema nikakav osnov - navele su one za Kurir i dodale:

Foto: Printscreen YouTube / RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

- S obzirom na 14 godina dugu karijeru, predan rad, posvećenost muzičkom stvaralaštvu i publici, The Frajle žele da potvrde da je pošten rad jedini ispravan put kojim će nastaviti da i dalje idu. Nažalost, ovo naše opredeljenje podrazumeva da nekada, u cilju sopstvene zaštite i postizanja pravde, moramo da se obraćamo nadležnim institucijama.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.