Pevačica je boravila u Sevilji, zajedno sa Nemanjom 💖

Fudbaler Nemanja Gudelj pre dva dana saopštio je tužne vesti putem svog Instagram naloga. Naime, on je objavio da su njegova partnerka, pevačica Anastasija Ražnatović i on izgubili bebu! Popularni par trebalo je da dobije devojčicu, o čemu više možete čitati u tekstu ispod 🔽 :

Nakon vesti da je Anastasijina trudnoća prekinuta, u medijima se pojavila informacija da će se pevačica navodno uskoro vratiti u Srbiju. Anastasija u proteklom periodu nije mogla da boravi u Srbiji, jer je čekala da joj se srede određeni papiri, koji su joj neophodni za život u Španiji. 🌍

- Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vreme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja i on joj je najveća podrška - navodi upućeni izvor za Informer, kako prenosi portal 24sedam.rs.

Foto: Instagram.com / raznatovicanastasija

Autor: Redportal.rs / K.Đ.