Ana će se do kraja baviti samo Zvezdanom

U toaletu je došlo do svađe Zorice Marković i Ane Ćurčić.

Zorica je rekla Ani da od nje ne traži ništa i ne kaže da laže, ali da joj treći put kaže jedno, a ispostavi se nešto drugo, na šta ju je Ana pitala u čemu je lagala.

Da si se oslobodila skroz straha. Ne kažeš mi da više nećeš da ćutiš i da te ne zanima. Juče si mi to poslednji put rekla kad si plakala vezano za Slavicu i ostale. Ja kažem, hvala Bogu šta god. Nemam pravo jednu reč da ti stavim u usta. Ako ti meni juče na crvenoj stolici kažeš da više nemaš kočnice, poštovanje i ništa, ja ti poverujem, znači bolje si i imaš pravo i prostor da kažeš šta želiš da kažeš i da više ne poštuješ nikoga, a ona sinoć niko te ne dira i ne postavlja pitanja. Ako nemaš strah i ako su ti čestitke jasno napisane, pročitaj ih još pet puta, jer sam ja ukačila posle prvog, vodi se time jer ti nisu bezveze napisali.

Zatim je Zorica dodala:

Ti si jedna dama, beogradski mangup, skloni se sa vrata kad pričaš, jer nisi Marija Kulić.

Ana joj je na to odgovorila:

Mene ne zanima ni Mića ni niko, izleteo mi je bes, ja sam srčana. Ja do kraja rijalitija ne želim da se bavim nijednom temom osim Zvezdana Slavnića.

Zatim je dodala:

On je isto iznenađen onim pismom, veruj mi. Zadnje što je očekivao je da Slavica to napiše, a to mu je dalo mogućnost da me još više kanali. Mene je to otkočilo, ali o njegovoj mami ne želim ništa da pričam. Došla sam da pričam o tri stvari između mene i Zvezdana. To su kocka, prevare i psiho-fizičko nasilje.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs