Njihova deca uskoro pune 8 godina.

Princ Albert II progovorio je o zdravlju svoje supruge princeze Šarlen. Zbog zdravstvenog stanja, Šarlen, koju nazivaju najtužnijom princezom na svetu, dugo se nije pojavljivala u javnosti. Nakon što se počela pojavljivati na javnim događanjima, puno se priča o njenom zdravlju.

- Jako sam sretan što joj se zdravstveno stanje poboljšalo i što može biti prisutna na mnogim događanjima. Povremeno je još uvek umorna i treba joj dati vremena da se oporavi i preuzme i ostale obveze - rekao je Albert II od Monaka za portal Monaco-Matin.

- Ubrzo pune 8 godina, još su mladi, ali puno napreduju u smislu zrelosti. Neverojatno je za svakog roditelja gledati svoju decu kako odrastaju. Naravno, Jacques se mora obučavati i postepeno pripremati za svoje buduće funkcije. Ali Gabriella će takođe imati svoju ulogu, mora biti što iskusnija da pomogne svom bratu - rekao je Albert.

Nedavno je u Monaku obilježen Dan državnosti. Tom se prilikom prvi put u 3 godine okupila cela kraljevska porodica, uključujući i proširene članove.

Autor: redportal.rs

#albert II

#monako

#princ

#šarlen