Pevačica je u martu imala 4 koncerta u Beogradu

Marija Šerifović otkrila je da je smršala 3 kilograma za samo 5 dana. Naime, ona je u martu imala 4 koncerta u Beogradu, pa je bila pod velikim stresom.

- Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle 5 dana. Videla sam da imam 3 kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršavila - kaže Marija.

- Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek... I tako 5 dana.

Ipak, Marija je možda izgubila kilograme, ali je dobila jedan problem više.

- Kada sam otišla da probam odelo za poslednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za 4 i 5 centimetara, što je fantastično. Uvek sam srećna kada smršavim - govori pevačica.

- Stalno sam gladna! Ma, gladne su mi i duša i oči! Dešava mi se da usred noći ogladnim, pa otvaram frižider samo da nađem nešto interesantno, šta god da ima... Nekad se i uzdržim, ali ne uvek - rekla je Šerifović za Informer.

Autor: Redportal.rs

#Marija Šerifović

#kilogrami

#mršavljenje