Pevačica otkrila šta joj je zasmetalo

Danas jedna od najpopularnijih pevačica među mladima Sara Jo započela je karijeru u popularnom muzičkom takmičenju Prvi glas Srbije, kao i njena koleginica Nevena Božović.

One su nakon takmičenja bile u grupi Moje 3 i učestvovale su na takmičenju za najbolju pesmu Evrozivije, a dugo se nagađa o njihovom sukobu, nakon kojeg su prekinule prijateljstvo.

- Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni - otpočela je Sara svoju stranu priče za Kurir, a potom nastavila:

- Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu - rekla je Sara.

Ona je otkrila za čime žali:

- Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju - zaključila je Sara, prenosi Blic.

Autor: kurir.rs / blic.rs