Dušan Jovančević otkrio da li se čuje sa sinovima i kako se oseća nakon što su se vratili u Srbiju

Nakon što je pevačica Tanja Savić nakon godinu i po dana borbe vratila sinove Maksima i Đorđa u Srbiju, za Alo se oglasio njihov otac Dušan Jovančević, koji ih je, kako pevačica kaže, na prevaru odveo.

Dušan je tokom intervjua otkrio da se ne kaje što je odveo decu u Australiju i istakao da mu sinovi nedostaju, te da bi za porodicu bio spreman da uradi svašta i pređe granice.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević, pa dodao:

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari.

Foto: Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Podsećamo, pevačica je za svoje sinove i sebe iznajmila limuzinu koja ih je čekala na aerodromu nakon što su sleteli. Detaljnije u tekstu ispod:

Autor: redportal.rs