Pevač otkriva kakav dogovor Marina i on imaju za viđanje deteta

Pevač Darko Lazić i njegova sada već bivša verenica Marina Gagić izjavili su za medije da su stavili tačku na svoj odnos. Marina je otkrila da sa pevačem ne živi već 4 meseca, što je on i potvrdio.

Darko se nakon kraha veridbe oglasio za Telegraf i u intervju rekao nešto više o Marini. Pevač je naveo da je majka njegovog sina Alekseja želela da ga drži na povocu, te da je često imala zamerke na račun njegovog ponašanja.

- Marina i ja smo se razišli, ali smo ostali u dobrim odnosima. Jednostavno, ugasila se ljubav, malo smo se udaljili. Hvala milom Bogu, imamo dete i ono nam je sada ceo svet. To je najvažnije u životu. Aleksej nije nijednog trenutka dužan da trpi naše nesuglasice ili svađe i zbog toga je bolje što smo se rastali - kazao je pevač pa prokomentarisao Marinino ponašanje u proteklom periodu:

- Biću iskren, Marina je htela u nekim trenucima da me drži na kratkoj uzici, na povocu, što se kaže, a ja ne bih dopustio nijednoj ženi. Kad to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevice - rekao je pevač.

Foto: Printscreen Pink.rs / Instagram.com/gagic_marina, DARKOLAZICOFFICIAL

- Ne znam što je Marina imala potrebu da priča da je glavni razlog našeg rastanka to što ja vodim raskalašan život, pijem ili nešto drugo. Svako očigledno traži razlog kojim bi se tešio kad stvari ne idu po planu, ali ja ne bih previše da pričam na tu temu. To je nešto što se tiče Marine i mene, pa bih voleo da tako ostane. Ona će uvek da bude majka mog deteta i zato ću večno da je poštujem. Nikako nam nije išlo i zato smo se rastali kao ljudi. Marina je već četiri meseca kod svojih roditelja u Pećincima, kao i naše dete - potvrdio je Lazić reči svoje verenice i otkrio da se redovno viđa sa sinom i Marinom.

- Oni dolaze kod nas najnormalnije, i to je to. Majka moja voli unuče, ali ja sam rekao da ona nema pravo da se meša u moje i Marinine odluke. Moj sin dođe u Brestač kad god se moji užele da ga vide. Imamo takav dogovor. Marina i ja ne moramo na sud jer nismo u braku, oko svega se dogovaramo. Najnormalnije idem da vidim dete kod njenih. Njeni roditelji me poštuju, to su normalni ljudi i nema potrebe da me bilo ko gleda popreko - zaključio je Darko za Telegraf.

Autor: redportal.rs

#Marina Gagić

#darko lazic

#ispovest

#odnos

#raskid

#veridba