Pevačica otvoreno govorila o trudnoći 🤰

Pozata pevačica Slađa Alegro nedavno je gostovala u jednoj emisiji gde je govorila na temu potomstva i otkrila kako se osećala nakon nekoliko spontanih pobačaja. Pevačica je 2018. godine dobila ćerku Milu, a kako je rekla želela bi još jedno dete.

- Bila sam spremna na borbu koliko god ona da traje. Imala sam više spontanih pobačaja, nažalost, to je danas vrlo često. Posle prvog se otkrila ta pojava - trombofilija. Nisam nikada planirala da dignem ruke, nisam pala nijednog trenutka. Užasno je važna podrška partnera, da vas niko nikada ne pritiska, ipak ste vi žena. Sada rizikujem da zvučim ružno, ali ipak ja to treba da uradim, ne ti da me guraš i forsiraš, podsećaš. Zato je bio presudan trenutak kada je Zoran mene podržao. Uvek se provlačilo pitanje: „Šta ako se nikada ne desi i on te ostavi zbog toga?“, ja sam rekla: „Pa dobro, bože moj.” To su stvari koje su vrlo moguće i zdravom, i ovakvom, i onakvom, svakom to može da se dogodi. Bila bi grehota da nema dete neko ko želi da ga ima, ali ja sam zaista ubeđena da je ključ vera u sebe, u Boga.

- Ništa ne planiram, ali bih volela da se to desi. Znamo kako je kroz život ići lakše sa bratom ili sestrom. Nismo još razgovarali o tome, ali mislim da će se desiti spontano i kada treba - rekla je pevačica kada su je upitali da li planira još jedno dete u budućnosti.

View this post on Instagram

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro)

IZVOR: IG / @slađa.alegro

Slađa se tokom intervjua prisetila trudnoće i otkila da je ostala trudna sa 56 kilograma, a kada je došla na porođaj imala je 82. 😁

- Pre nego što ću ostati u drugom stanju, morala sam malo da povedem računa o ishrani i generalno načinu života, baš sam se vojnički pridržavala toga. Kada sam odlazila na preglede, prva tri meseca sve je u redu. Bio je četvrti mesec, doktor je rekao da možemo malo da se opustimo. Ostala sam trudna sa 56 kilograma, nikada mršavija nisam bila, a na dan porođaja sam imala 82 kilograma. Međed koji nije mogao kroz vrata da prođe. Mislila sam da će, kada se porodim, sve da ode, te voda, posteljica, beba, beba nije bila mala, ali ja sam i dalje bila ista. Šaran mi je na kraju rekao: „Je l’ si ti sigurna da su tebi izvadili dete? Imaš li možda još jedno?” (smeh) Ipak, na kraju sam uspela da smršam - zaključila je pevačica za Toxic TV, prenosi Pink.rs.

Autor: redportal.rs

#potomstvo

#slađa alegro

#spontani pobačaj

#trudnoća