Jesen nam donosi potpuno nove trendove kada su torbe u pitanju

Pravo sa revija organizovanih u centrima mode širom sveta stižu nam novi jesenji trendovi. Ovoga puta govorimo o novim modelima torbi tako da ukoliko upravo sada razmišljate da sebe počastite jednom, vodite se savetima koje vam prenosimo nastavku teksta.

Lanci su u fokusu

Foto: marieclaire.com

Ove jeseni naručito će biti popularni modeli torbi koje krase glomazni lanci. Bilo da je od njih načinjena ručka same torbe ili su pridodati samo kao ukras izgledaće fantastično. Takođe, ukoliko ponesete ovakvu torbu budite obazrivi prilikom biranja odevne kombinacije, odnosno neka torba bude u prvom planu, dok odeća treba da ostane svedenija i bez šarenila.

Clutch modeli

Foto: marieclaire.com

Veliki povratak malih i elegantnih clutch modela torbi očekuje nas ove jeseni. Ovi modeli idealni su za svečane prilike i odlično će se uklopiti uz duge haljine, ali i poslovna odela. Iako izgledaju fantastično velika mana ovih modela torbi jeste što nemaju ručku ni kaiš, već se nose samo u ruci.

Povratak 70-tih

Foto: marieclaire.com

Verujemo da će ljubiteljke velikih i glomaznih torbi u stilu 70-tih zavladati ulicama svih gradova ove jeseni. Ovakvi modeli torbi savršeni su za žene koje veći deo dana ne provode kod kuće, zbog čega im je potrebna torba u koju će moći da stane apsolutno sve što im je potreno.

Neobični oblici

Foto: marieclaire.com

Kožni modeli u kamel boji, neobičnih oblika, biće dostupni u prodavnicama ove jeseni. Zbog toga, ukoliko smatrate da je neki od ovih modela idealan za vas, ne čekajte, već što pre sebi obezbedite jedan.

Koji model vam se najviše dopada?

Autor: redportal.rs

#Jesen

#MODA

#bag

#boja

#fashion

#lanac

#model

#modeli

#modeli torbi

#torba