Poznati par trenutno boravi u Beogradu

Mlada glumica Milena Radulović, koja je do nedavno bila u žiži javnosti zbog optužbi za silovanje na račun učitelja glume Mike Aleksića, sve je popularnija u Rusiji, a kako pišu mediji, ona se već godinu dana nalazi u vezi sa ruskim producentom Sergejem Torčilinom.

Milena i Sergej trenutno se nalaze u Beogradu, a upoznali su se na snimanju filma The Superdeep na kome oboje rade. Naime, Milena u pomenutom filmu tumači glavnu ulogu, dok je Sergej jedan od producenata. Kako kažu, simpatije su se rodile tokom snimanja filma.

Sergej i Milena pojavili su se prvi put u javnosti na premijeri filma u Beogradu, koja je održana 15. aprila. Njih dvoje sarađivali su zajedno i na scenariju za film, a Milena je imala ideje za lik epidemiološkinje Ane koje su se dopale producentima.

- Volim Anu, jer smo sve njene dileme napisali Sergej Torčilin i ja. Kad sam dobila scenario, moj problem je bio što se ona ne menja tokom filma. Ona je samo htela da spase sve i pokušala je da preživi. To za mene nije bilo nimalo interesantno, jer je to kraj koji smo videli hiljadu puta. Zato je moj zadatak bio da joj dam unutrašnje dileme - rekla je Milena tokom promocije filma u Rusiji, u novembru, prensi Telegraf.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic)

IZVOR: IG / @milena_radulovic

Autor: redportal.rs

#Milena Radulović

#ruski producent

#sergej torčilin

#veza