Pevačica se oglasila putem videa i bez dlake na jeziku poručila da se odj**e od nje.

Pevačica Goca Tržan nedavno je otputovala u Prag, gde je prema sumnjama njenih pratilaca navodno otišla na vantelesnu oplodnju. Naime, Goca je objavila sliku sa suprugom Rašom i tako stavila do znanja da se nalazi u Češkoj, a njeni pratioci poželeli su joj sreću.

Nakon brojnih komentara na račun vantelesne oplodnje, na koje pevačica nije odgovarala, Goca se oglasila putem video snimka i bez dlake na jeziku poručila da se "odj**e" od nje.

- Pratimo Gocu Tržan, nalazimo se u Pragu. Ćao Goco, mi smo iz emsije, šta imaš da nam kažeš? Kako ti ide u Pragu? Jesi li zatrudnela - upitao je ironično Gocin muž imitirajući, na šta je pevačica izjavila:

- A da odj**ete vi malo, a - poručila je Goca.

Iako je video ironičan, pevačica se ispod njega zahvalila na lepim željama i pozitivnoj energiji.

- Pre svega hvala na lepim željama i pozitivnoj energiji koju mi šaljete. To je neprocenjivo. Ovo je klip koji u najkraćem ilustruje nepoštovanje granica i odsustvo empatije i lepog vaspitanja sa kojim se susrećem već godinama. Lekcija dana: poštujte tuđu privatnost i ne zabadajte nos tamo gde mu nije mesto. Hvala unapred u ime svih koji prolaze kroz iste neprijatnosti i nemaju snage da odgovaraju na nepristojna i bolna pitanja. Srećno svima vama koji ste u neizvesnosti i iščekujete. Volim vas. I Bog vas voli, kakav god da bude krajnji ishod.

View this post on Instagram

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

IZVOR: IG / @gocatrzan

Autor: redportal.rs

#goca tržan

#komentari

#trudnoća

#vantelesna oplodnja