I te stvari se dešavaju kod posesivno ljubomornih ljudi

Šta biste radile da vam partner zabrani da idete na žensku pidžama party gde ćete biti same i to na ostrvu koje je odvojeno i gde niko ne može da dođe?

Upravo se to ovih dana događa u rijalitiju Zadruga i kao dobar primer za razmišljanje je ponašanje repera Nenada Aleksića Ša prema svojoj devojci Tari Simov, koja se sada nalazi u poziciji da je pozvana da ide na Rajsko ostrvo sa još 8 devojaka na ženski party, ali Ša pokušava da je odvrati od toga.

Razlog? Zato što će na toj žurci biti Rialda za koju se sumnja da je biseksualne orijentacije.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Ovo se sve dešava u periodu kada Ša u kontinuitetu pokazuje posesivnu ljubomoru do tih detalja da Tari zabranjuje da nosi kratke šorciće. Šta biste radile u tom slučaju?

Zadrugari su počeli da komentarišu da svojim ponašanjem kopira Baneta Čolaka, ali su mišljenja mnogih ljudi da je kod Baneta to bilo simpatično, a ovde je veoma bolesno.

I tu nije kraj, umesto da se otvoreno kaže šta smeta kako bi se problem rešio, ovde imamo primer muškarca koji indirektno i neodređeno govori, izmišlja druge razloge da zamaskira pravi i time stvara još veći problem u vezi sa svojom devojkom.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Mnogi odnosi koji postoje u Zadruzi su dobri za analiziranje naše svakodnevice i odnosa sa našim najmilijima.

Autor: redportal.rs