Poslednja je bila ona prava

Legendarni srpski glumac Vlasta Velisavljević napustio nas je juče, 24. marta u svojoj 95. godini od posledica koronavirusa.

Od Vlaste se i danas opraštaju njegovi najbliži i kolege, a voditeljka Sanja Marinović prisetila se jednog gostovanja čuvenog glumca u svojoj emisiji Magazin IN tokom koje je Vlasta otkrio da je jednu ženu želeo čak 50 godina.

U jednom delu pomenute emisije Marija Šerifović, koja je pored Vlaste bila gost, postavila je nekoliko pitanja glumcu kroz koja je otkrio nešto više o svojoj mladosti i ljubavnom životu.

Foto: glossy.espreso.co.rs/DRAGANA UDOVIČIĆ

- Kako reagujete vi, Vlasto, kada dobijete kompliment? Je l' se uzbudite? Da li vam bude milo, da li vas neka toplina oko srca obuzme... Tako nešto? Ili pak to ode u potpuno drugom smeru - upitala ga je Marija.

- Nisam navikao na to uopšte jer sam patio uvek... Tri su ostavljale mene, ja sam ostavio jednu. Davno je to bilo, možda je rezultat i drukčiji, ali ja sam ovo upamtio, a one što se bacaju na zvuk automobilske trube, to ne računam - odgovorio je tada Vlasta.

- Vlasto, bila li je jedna jedina koju nikada niste mogli da imate?

- To je ova poslednja - priznao je on.

- Ova što ste ostali 50 godina sa njom? Ceo život ste nju želeli?

- Da... Ne šalim se. Ne znate vi šta „olds pice“ zna da učini - govorio je Vlasta nekada, a piše Pink.rs.

Vlasta Velisavljević ženio se 3 puta, a iz prvog braka ima ćerku Dubravku.

Autor: Pink.rs / redportal.rs