Pevačica oštro prokomentarisala svoje pogrešne izbore 😅

Pevačica Tanja Savić gostovala je u emisiji AmiG Show, gde je sa svima podelila kako se oseća povodom borbe za decu koju vodi sa svojim suprugom Dušanom Jovanovićem. Tanja je tokom svoje emotivne ispovesti spomenula Gocu Tržan, koja je takođe bila jedna od gošći u pomenutoj emisiji, i rekla da je ona jedna hrabra žena, koja je prošla slično kao ona.

Goca Tržan nadovezala se na Tanju Savić i prokomentarisala greške koje je napravila u životu, a tiču se bivših muškaraca. Takođe, Goca je dala nekoliko saveta mlađim pevačica koje su se našle u Ognjenovoj emisiji. 😅

- Ja sam rekla mojim prijateljima, kad hoćete neki poklon da mi spremite za nešto smislite neki pehar, i da imaju neke kugle go**na unutra i da mi se dodeli za najveću grešku, za najveću budalu u univerzumu. Ovo su mlade devojke, greške ih tek čekaju, kroz jedno razočarenje će sigurno proći. Dok džak soli sa nekim ne pojedeš, ništa ne znaš. Kad muškarci žive sa tobom u kući tek onda vidiš ko su i šta su - ispričala je Goca u svom maniru.

Podsetimo, Goca Tržan nedavno je objavila novu pesmu koja nosi ime Grešila, a možete je čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Goca Tržan

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#amig show

#goca tržan

#grešila

#greška

#muškarci