Luka svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju pripadnica ženskog pola gde god da se pojavi, a do kraja godine publiku će obradovati prvim singlom koji će biti u pop-folk fazonu

Mlada podgorička zvezda Luka Leković nedavno je publiku obradovao obradom čuvenog hita Od druga do druga koji u originalu izvodi Miladin Šobić. Luka je sve aktuelniji na crnogorskoj muzičkoj sceni, a svake nedelje domaćin je najbolje žurke u podgoričkom lokalu Why bistro.

IZVOR: YT / lukalekovic

Luka je prezadovoljan trenutnom situacijom na crnogorskoj muzičkoj sceni i drago mu je što se sve više izvođača odlučuje za svoje autorske projekte. Sledeći korak mu je prijavljivanje na jedno od aktuelnih muzičkih takmičenja kod nas, a kako i sam ističe, Zvezde Granda mogu doći u obzir brže nego što se nadamo. Posebno mu se dopada članica žirija Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Instagram/Luka Leković

Luka svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju pripadnica ženskog pola gde god da se pojavi. Do kraja godine publiku će obradovati prvim singlom koji će biti u pop-folk fazonu.

Foto: Instagram/Luka Leković

Autor: Redportal.rs