Pevačica pohvalila hrabrsot mladića koji je na koncert došao sa DEČKOM 🥰

Marija Šerifović je u petak po prvi put održala veliki solistički koncert u RIjeci. Koncert je bio i te kako uspešan, te je Marija odlučila da se obrati okupljenim obožavateljima:

Dobri ljudi, nisam imala pojma šta da očekujem od Rijeke. Delovao mi je kao simpatičan gradić, pitala sam se kakvi ljudi žive ovde. Ali, ja sam izuzetno iznenađena, pozitivno. Nekako ste vedri, nasmejani, a i lepi. Nama nije uvek do pevanja, ali to puno zavisi od onoga što vi pošaljete meni, a vi ste meni večeras poslali jedan haos, pozitivni.

Ipak, Marija će ovaj koncert pamtiti i po susretu sa jednim obožavateljem koji, kako je i sama rekla, bolje zna tekstove njenih pesama od nje same:

Ti u beloj košulji, što imaš tri-četiri dlake na glavi... Znam da je to muškarcima problem, evo ja ću ti platiti da odeš u Istanbul da je presadiš. S kim si došao? S dečkom? Sjajno. Brate, imaš m*da do kolena. Evo plaćam i njemu što mu fali. E, toliko si veseo večeras, znaš moje tekstove bolje od mene. Gospodo, svaka vam čast.

Fanovi su od Marije tražili da otpeva i pesmu svoje majke Verice Šerifović, Ne dam bolu, što je ona sa zadovoljstvom i učinila. Ona je pesmom Nokturno odala počast i neponovljivom Oliveru Dragojeviću, a spektakl je zaokružila pesmom Dolazi ljubav, kad ju je publika pozvala na bis.

Autor: kurir.rs/redportal.rs