Slučaju se mogu dodati nove optužbe?

Muzičaru i producentu Šonu Kombsu, poznatijem javnosti kao Paf Didi, koji je optužen sa trgovinom sek*om i prevoz radi dalje prostitucije, reketiranje i korupciju, određen je datum suđenja.

Suđenje Kombsu zakazano je za 5. maj 2025. godine.

Didi bio je prisutan na saslušanju, a izjasnio se da "nije kriv". Kako piše CNN, Kombs se na suđenju pojavio u zatvorskoj uniformi, a na nogama je imao lisice. U sudnici je bila i njegova porodica.

@cnn

Musician and producer Sean “Diddy” Combs, who is charged with racketeering conspiracy, sex trafficking and transportation to engage in prostitution, will go to trial in May 2025. CNN's Kara Scannell reports.

♬ original sound - CNN

IZVOR: TT / @cnn

Tužilac Emili Džonson izjavila je da bi suđenje moglo da traje 3 nedelje i dodala je da bi zamena optužnice mogla da utiče na dužinu suđenja, što znači da bi se slučaju mogle dodati optužbe i novi optuženi..

Didijev advokat Mark Agnifilo rekao je da će dokazni postupak odbrane trajati verovatno nedelju dana. Takođe, odbrana je podnela zahtev javnost bude isključena, pa je sudija rekao da će izdati nalog kojim se obema stranama zabranjuje da daju izjave o dokaznom materijalu koji nisu javni i materijalu velike porote.

Tokom jučerašnjeg saslušanja, reperu je po 3. put odbijena kaucija. Ovo znači da ukoliko bi odbrana ponovo tražila kauciju, morali bi da se obrate Vrhovnom sudu.

@justinthenickofcrime

10/10/24 - Updates from Todays Diddy Hearing #Diddy #SeanCombs #Puffy #PuffDaddy #Court #Attorneys #Bail #Update #News #BreakingNews #Reports #FYP

♬ original sound - JustInTheNickOfCrime

IZVOR: TT / @justinthenickofcrime

Autor: redportal.rs