- Moj sin zaslužuje da ima svoj dan na sudu - dodala je ona. ⏳

Dženis Kombs, majka Šona Didija Kombsa, pojavila se u javnosti kako bi odbranila sina koji se suočava sa suđenjem za seksualnu trgovinu i reketirenje, kao i brojnim optužbama za seksualni napad.

- Srceparajuće je vijeti da se mom sinu sudi ne zbog istine, već zbog narativa stvorenog iz laži - rekla je Dženis u izjavi preko svog advokata i dodala:

- Svedočiti onome što izgleda kao javni linč mog sina pre nego što je imao priliku da dokaže svoju nevinost je bol koji je suviše nepodnošljiv da bi se izrazio rečima. Kao i svako ljudsko biće, moj sin zaslužuje da ima svoj dan na sudu, da konačno podeli svoju stranu i da dokaže svoju nevinost.

Dženis se takođe pozvala na snimak na kome se vidi Didi kako bije svoju tadašnju devojku Kesi Venturu u hotelu 2016.

- Nisam ovde da prikažem svog sina savršenim jer on to nije. On je pravio greške u svojoj prošlosti, kao i svi mi - nastavila je u izjavi:

- Moj sin možda nije bio u potpunosti iskren o određenim stvarima, kao što je negiranje da je ikada bio nasilan sa bivšom devojkom jer je nadzor hotela pokazao drugačije.

Dženis je takođe rekla zašto ona veruje da se Didi (54) nagodio sa Kesi Venturom van suda u novembru 2023. povodom tužbe za silovanje, seksualnu trgovinu i ponovljeno fizičko zlostavljanje.

- Ponekad se istina i laž toliko usko isprepliću da postaje zastrašujuće priznati jedan deo priče, posebno kada je ta istina izvan norme ili je previše komplikovana da bi joj se verovalo - rekla je ona i dodala:

- Zbog toga verujem da je pravni tim mog sina odlučio da reši tužbu bivše devojke umesto da je osporava do kraja, što je rezultovalo efektom rikošeta jer je savezna vlada iskoristila ovu odluku protiv mog sina tumačeći je kao priznanje krivice.

Autor: Redportal.rs