Narušio joj PRIVATNOST 😱🤯

Tajvanski sud osudio je muškarca na 3 meseca zatvora jer je narušio privatnost svoje preljubničke supruge postavljanjem skrivenih kamera oko njihove kuće.

Kineski mediji su nedavno objavili neobičnu priču o Tajvancu po prezimenu Fan koji je uspeo da se nađe iza rešetaka jer se usudio da razotkrije prevaru svoje žene postavljanjem kamera oko njihove kuće. Par je navodno bio u braku nekoliko godina i imao dvoje male dece 2022. godine kada je gospodin Fan počeo da sumnja da njegova supruga ima aferu. Postavio je kameru ispod klavira u dnevnoj sobi porodične kuće i drugu pored kompjutera u glavnoj spavaćoj sobi. Otprilike dve nedelje kasnije, kamere su uhvatile Fanovu ženu i misterioznog čoveka u intimnim odnosima u porodičnoj kući, snimak koji je muž kasnije koristio kao osnov za razvod.

U februaru 2022, Fan je pozvao svoju suprugu i njenog advokata na pregovore o razvodu, ali nisu uspeli da postignu sporazum, pa je Fan podneo građansku tužbu protiv supružnika za naknadu štete. Nije ni znao da njegova žena ima keca u rukavu. Žena je otišla u lokalnu policijsku stanicu i optužila svog muža da narušava njenu privatnost postavljajući skrivene kamere oko njihove kuće bez njenog pristanka.

Fanova supruga je na kraju podnela tužbu protiv njega, a njegov izgovor da je postavio kamere iz brige za svoju decu koja su se često žalili da je njihova majka provela neuobičajeno dugo vremena u kupatilu nije baš najbolje odgovarao sudiji, na kraju prošle godine, Taoiuan sud je osudio gospodina Fana na 3 godine zatvora zbog tajnog snimanja privatnih aktivnosti drugih ljudi bez njihovog pristanka i bez valjanog razloga.

Tajvanac se žalio na odluku, ali je Viši sud Taojuana nedavno odbio njegovu žalbu i potvrdio prvobitnu presudu. Gospodin Fan sada mora da provede 3 meseca iza rešetaka jer je uhvatio svoju ženu kako vara u kući njihove porodice.

Ovaj čudan slučaj izazvao je burnu debatu na tajvanskim i kineskim društvenim medijima u vezi sa granicama između privatnosti i prikupljanja dokaza o preljubi, kao i uticaja moderne tehnologije na porodična pitanja.

Autor: redportal.rs