Popularni pevač se uključio u program, pa sve iznenadio 🤗

Emisija Narod pita nastavlja iz noći u noć naastavlja da privlači interesovanje publike, jer gledaoci u njoj mogu da dobiju odgovore na sva goruća pitanja. Tako je bilo i u noći za nama kada je Darko Tanasijević ugostio Matoru, Munjeza i Stefani. 🤩

Matora je celu noć ratovala sa gledaocima, da bi je na kraju večeri iznenadilo jedno neočekivano uključenje, kada se javio populrani pevač Ljuba Aličić. On je prvo rešio da pozdravi Stefani i Munjeza, otkrivši da navija za njihovo pomirenje:

Prvo moram da pozdravim najbolju publiku, oni pomno prate nikad ne spavaju. Moram da pozdravim Munjeza i ove lepe devojke. Nema razloga da ćutiš ,Munjez. Ja te neću vređati, niti vređam ikoga. Ja volim mlad svet i hoću da kažem da su Stefani i Munjez stvarno lep par i ja bih voleo da se pomire. Ja vidim po njima da se vole, ja to pratim stalno i odlazim na spavanje kad i oni.

Potom je rešio da se obrati Matoroj, pecnuvši je da ga je zaboravila.

Pozdravio bih moju najdražu prijateljicu Matoru, ona je mene zaboravila a ja nju nikad nisam.

Matoru je ovo pogodilo, te mu je rekla da ga nikad nije zaboravila:

Nikad u životu te nisam zaboravila, znam i tvoju porodicu i sve ostale.

Ljuba joj je potom uputio očinski savet:

Vidi, da ti kažem nešto, malo si me razočarala. Znaš koliko te cenim i nemoj neke stvari da radiš jer si Bog za sve njih. Ja znam koliko ti vrediš i zaista ti ne trebaju neke stvari. Poštujem i tebe i tvoje roditelje i zaista si mi jako draga.

Matora je potom završila u suzama:

Hvala ti, Ljubo, puno na lepim rečima. Rsplakao si me ovim divnim rečima.

Ovaj emotivni video pogledajte u nastavku ⏬

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs