Đani i Stoja stali na Desingericinu stranu

Muzičar Dragomir Despić Desingerica zbog svojih kontroverznih scenskih nastupa, po mišljenju mnogih, prelazi granicu dobrog ukusa. Reper je poslednjih dana izazvao brojne komentare, te je javnost kao i njegove kolege podeljenog mišljenja.

Despić je na nastupu publiku lupao patikom po glavi, ali niko nije ni slutio da će otići i korak dalje.

Kada se na internetu pojavila njegova fotka na kojoj pljuje devojci u usta, svi su se zgrozili, a pojedini političari su čak tražili da mu se zabrani ulazak u Crnu Goru. 

Njegove kolege sa estrade su se oglasile, a među njima je i Tamara Milutinović koja je istakla da joj se njegovo delo ne dopada. ☝

- Čula sam baš danas. Pa, vidi. Već sam rekla da mislim da je on jedan jako inteligentan momak i da on to sve radi smišljeno. Nemam loše mišljenje o njemu kao njemu. Zapravo ga i ne poznajem. Mislim da je inteligentan, ali moje mišljenje je da mora da se zna šta može, šta ne može.  Zbog naše dece, zbog našeg naroda, zbog svega onoga što pokazujemo našoj deci. Jer našoj deci treba da se pokaže šta je normalno, a šta nije normalno. Ako ti ne pokažeš da to nije normalno, oni će svi tako nastaviti da se ponašaju i njima se nikad neće stati na put. Znači biće samo još gore, biće samo još. Znaš, to prosto ako mene pitaš, ne ide. Ne ide. Ono što sam videla. Ja stvarno nisam. Ja to pratim u novinama i videla sam nešto gde sam se stvarno zgrozila i prosto ne podržavam to. Ne mogu da podržim. To je protiv mene. Ja sad da se foliram nešto, da kao ne ispadne da ne uvredim kolegu ili šta god, ne mogu. Ne mogu da se foliram i to je to. Meni se to ne dopada - otkrila je prevačica za Telegraf, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Printscreen YouTube / Pink.rs

Autor: 24sedam.rs / Redportal.rs