Kolege iz Srbije osudile ovaj postupak 🙅🏼

Pevač Željko Bebek nastupaće u administrativnom središtu Ličko-senjske županije, 4. avgusta na proslavi vojne akcije hrvatske vojske Oluja, prenosi Blic.🧐

Grad Gospić je njegov nastup najavio na svojoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk. 👇🏼

IZVOR: FB / Grad Gospić 

Proslava Dana pobede i domovinske zahvalnosti! Povodom obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Grad Gospić poklanja koncert Željka Bebeka.

 Stoji u objavi na Fejsbuku.

Ovim povodom oglasili su se estradni umetnici koji su osudili Bebeka zbog prihvatanja da peva na ovakvom događanju. Pojedini smatraju da nije primereno da Željko peva na ovakvom događaju, budući da je čest gost u Srbiji gde radi i zarađuje godinama unazad. 🤔

Istorija se ponavlja sa pevačima koji ponekad nemaju ni obraza, ni srama! Nisam imao ništa protiv čoveka, ali mi nije jasno kako sami ne razmišljaju kad su ovakve stvari u pitanju. Ne možeš tako da se ponašaš kad znaš kako srpski narod reaguje na ove teme. Pevaš na takvom događaju i onda bi da dođeš ovde da se našim ljudima smeješ u facu i da se zabavljaš! Ma ovo je sramotno, nema dalje. Isto sam pričao ranije i za Severinu. Mislim sve najgore o takvim postupcima i ljudima!

Rekao je Era Ojdanić. 👆🏼

Ivana Šašić je bila kratka i jasna na pitanje da li Bebeku treba da se zabrani ulaz u Srbiju. 🙅🏼

Krajnje je vreme da počnemo da poštujemo sebe i svoje.

Pevačica Aleksandra Mladenović istakla je da svako treba da snosi odgovornost za svoje postupke.

Uvek se sklanjam kad su ovakve teme u pitanju i ne volim da komentarišem, ali svako snosi odgovornost za svoje postupke. To mogu da kažem. Ne mogu nikome da branim gde će da peva, ali neke stvari stvarno ne bi trebalo da se rade, ako već postoji osetljiva pozadina.

Autor: blic.rs