Nedavno stavili svoju vilu na prodaju

Glumac Ben Aflek primećen je bez prstena na ruci usred glasina o razvodu od Dženifer Lopez. 🤔

Fotografi su ga snimili u automobilu u Los Anđelesu. Prozor automobila je bio otvoren, a snimljene su njegove ruke na volanu, piše Hello Magazin.

Ben je pre nekoliko dana uslikan sa svojom burmom tokom ručka u Brentvudu, ali ju je nosila i Dženifer dok je bila u šopingu sa menadžerom Benijem Medinom.

Ben Aflek i Dženifer Lopez zvanično su prošle nedelje stavili svoju vilu na Beverli Hilsu na prodaju, a glumac već neko vreme u njoj nije živeo.

Podsetimo, svetski mediji već neko vreme pišu o navodnom razvodu slavnog para. Sumnje su se pojačale nakon što je vila stavljena na prodaju. Pored toga, Dženifer je ranije otkazala turneju i pojavila se sama na premijeri svog novog filma. Par je tada viđen zajedno na košarkaškoj utakmici Benovog sina Semjuela, gde su svojim ponašanjem takođe izazvali sumnju o razvodu.

Slavni par venčao se na današnji dan 2022. godine u Las Vegasu. Ben i Dženifer upoznali su se 2001. godine na snimanju filma Gigli. Verili su se sledeće godine, a nakon što su neko vreme odlagali venčanje, rastali su se 2004. godine. Aflek je tada bio oženjen glumicom Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece, a Dženifer je bila udata za Marka Entonija, sa kojim ima blizance.

Autor: b92.net