Objavio emotivnu sliku sa partnerom

Ralf Šumaher, nekadašnji vozač Formule 1, javno je priznao da je gej.

U nedelju je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je sa partnerom Etjenom, okrenutim od kamere, uz ispisane reči:

- Najlepša stvar u životu je kada imate pravog partnera kraj sebe, sa kojim možete da podelite sve - stoji u objavi.

Ralfova bliska prijateljica, nemačka glumica Karmen Gejs, odmah je odgovorila na njegovu objavu i podržala nekadašnjeg vozača Džordana, Vilijamsa i Tojote.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

IZVOR: IG / @ralfschumacher_rsc

- Volim vas obojicu. Imaš najboljeg partnera, Etjene, koga možeš da zamisliš. Posle dve godine možete da podelite svoju ljubav sa svetom. Poznajem Ralfa više od 25 godina i uvek mi je pružao veliku radost - napisala je ona.

Mlađi brat slavnog Mihaela Šumahera (55), pobednik u šest trka Formule 1, bio je u braku sa nemačkim modelom i glumicom Korom Šumaher (devojačko Brinkman) od 2001. do 2015. godine.

Imaju sina Davida Šumahera (22), koji je takođe u auto-moto sportu i vozi automobile, za razliku od svog brata od strica Mika Šumahera, Mihaelovog sina, koji je rezervni vozač Mercedesa u Formuli 1, piše Mondo, a prenosi B92.

Razvod Šumaherovih je 2015. bio buran, jer su se borili za starateljstvo nad sinom koji je tada imao 14 godina. Takođe, borili su se i za Ralfovo bogatstvo, tada procenjeno na 100 miliona evra i završili su spor pred sudom poravnanjem, prema kojem je Kori pripalo šest miliona evra, kao i porodični dom u Berghajmu.

Dok se svetska javnost već 10 i po godina veoma interesuje za stanje Mihaeela Šumahera, teško povređenog na skijanju u decembru 2013, Ralf je nakon razvoda započeo novu karijeru - kao ambasador Laureus fondacije, koja dodelju najprestižniju nagradu u sportu od 2011. godine (ove je dobitnik bio Novak Đoković u Madridu).

Autor: B92.net