Zvuči kao nemoguća misija, ali Milica je uspela sve u jednom danu. 💪

Milica Pavlović održala je obećanje i pojavila se juče na venčanju svojih fanova u Aleksincu. 🥰🎊

Jedino što joj je stvorilo problem je što je u istom danu imala i koncert na stadionu u Vlasenici.

Foto: Instagram.com/senoritamilica

Kako je Vlasenica od Aleksinca udaljena 6 sati autom, gotovo je bilo nemoguće da stigne da održi i obećanje i koncert, ali popularna pevačica se snašla kao i uvek.

Naime, ona je unajmila privatni avion, koji je čekao na Niškom aerodromu i prevezao je do Tuzle, gde ju je sačekao auto koji je vozio njen član benda i drug iz škole, i tako su stigli pravo na koncert na stadionu u Vlasenici.

Foto: Instagram.com/senoritamilica

Zvuči kao nemoguća misija, ali Milica je uspela sve u jednom danu. 💪 Milica je vreme u avionu iskoristila i kako bi se presvukla u crveni kostim za koncert. 💃

- Neka ludačka energija me je na koncertu u Novom Sadu privukla da otvorim kovertu koja je sletela na binu i sad mi je jasno i zašto! 💜 Vi ne shvatate koliko pozitivne energije sam ja juče osetila na venčanju u Aleksincu! Ko nikada nije bio na nekom veselju na jugu naše zemlje, ne može ni da nasluti koliko sve puca od dobrote i veselja, i ako vam se ikada pruži prilika i dobijete poziv - nikako ne propuštajte! Srećna sam što su me tako predivno dočekali i nadam se da sam bar malo doprinela svadbenom veselju ovim mladim, divnim i perspektivnim ljudima! 💜🤵‍♂️👰‍♀️ - napisala je Milica u opisu svoje objave na Instagramu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

IZVOR: IG / senoritamilica

Autor: redportal.rs