Došla da sačeka Bojanu 🌈

Anđela Šparavalo tokom sinoćne emisije otkrila je šokantne detalje o njenoj porodičnoj situaciji. Ona je otkrila da je posle svega ipak izabrala Bojanu, zbog čega je morala da se suoči sa posledicama.

Njeni roditelji naterali su je da priča loše o Bojani u studiju, tj. da se tzv. "opere" od homoseksualnog odnosa sa Pavlovićevom. 

Sada je došla da Bojani pruži podršku, te je otkrila i kako se oseća trenutno.  

U teškoj sam situaciji, ali pored svega, došla sam da sačekam Bojanu...Nismo se čule majka i ja, ona je mene ostavila ovde, otišla je za Aranđelovac. Ja sam prespavala kod Stefani Grujić, njena majka je predivna majka, zahvalna sam i njoj i Stefani. Dala mi je njene stvari i šminkala sam se kod nje, dok se ne snađem.

Ona je otkrila i da se njena porodica prema njoj jako loše ponela, a otkrila je i u kom je trenutku odlučila da prelomi.

Nisam se čula ni sa jednim članom porodice. Ja ne želim da mene neko deli na pola. Htela sam da popričam i da budem kod njih, oni su mene ucenjivali. Kada su bile reklame, ne znam da li ste videli kako je otac nasrnuo, povukao me je za ruku, oteo telefon i rekao mi je: "Kreni kući, ubiću te", ja sam otrčala kod Stefani i to je to. Naravno da se osećam teško, mnogo mi je teško

Otkrila je i da li je stupila u kontakt sa bratom:

Poslao mi je neku poruku, moram to posle da otvorim, videću, naravno da ću da stupim s njim u kontakt. Ne znam da li ga ucenjuju roditelji da se ne čuje sa mnom, ni to isto ništa ne znam. Znam da su ga odveli iz stana kad sam ušla u kuću, nisu hteli da mi ga dovedu. Ja sam htela normalno da razgovaram, ali oni nisu hteli, s njima ne može normalno da se razgovara.

Izvor: Youtube/@PinkrsPortal

Autor: pink.rs/redportal.rs