Maja smatra da je nadmašila sebe 😎

Finale najgledanijeg rijalitija se opako približilo, te je vreme da ovogodišnji superfinalisti sumiraju utiske. Zbog toga su danas neki solo, a neki u paru došli do Drveta mudrosti.

Tako su do kraja zajedno došli i Miona i Ša, možda i najkontraverzniji par ove sezone. Miona je otkrila da je oečkivala da će njih dvoje dogurati do superfinala baš zbog njihovog odnosa:

Jako sam srećna što smo ostali Ša i ja. Sve je prelepo i euforično. Očekivala sam da budemo u superfinalu jer smo svašta prošli.

Ša je otkrio da je najlepši momenat upravo taj što je sa njom stigao do superfinala, te da smatra da će ona ostvariti bolji plasman od njega:

Siguran sam da je to Miona, zaslužuje. Biće mi drago da budem nekih 5-6 mesta iza nje, voleo bih da pokida večeras.

Miona, pak, ne bi bila Miona, da mu ne protivureči, ali ovog se puta s njim složila:

Meni je svejedno, ali intuicija mi govori da ću biti ispred njega. Imala sam toliko stresnih situacija, ljudi su više skakali na mene.

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Potom su došetali i Maja i Stanislav, kako bi sumirali svoje utiske. Ovaj bivši par je potvrdio da će se napolju ipak videti, a Maja je otkrila da ove sezone smatra da je uspela i sebe da nadmaši.

Ja sam to očekivala, čast mi je što sam opet u superfinalu. Ovo mi je možda i najbolja sezona, nadmašila sam sebe za neke stvari. Mislim da sam bila najkorektnija.

Na Drvetovu konstataciju da bolji plasman zaslužuje onaj ko ima više partnera, Maja je imala spreman odgovor:

Ne slažem se s tim, smatram da narod prepoznaje sve što je iskreno. Treba da radiš nešto, ako osetiš potrebu.

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Koja će se od ove dve takmičarke bolje plasirati, ostaje nam da saznamo večeras.

Autor: redportal.rs