Ove glumice najavile su povratak dugoočekivanom nastavku 👆🏻

U toku su pripreme za snimanje nastavka kultnog filma The Devil Wears Prada, a ova 2 glumice planiraju povratak njihovim omiljenim likovima.

Naime, i Meril Strip i Emili Blant obe su u pregovorima da se vrate za dugoočekivani nastavak. Međutim, i dalje je nepoznato da li će En Hetavej reprizirati svoju ulogu.

Oskarom nagrađivani producent Vendi Fajnermen koja je radila na prvom filmu udružila se sa Diznijem na pripremi drugog dela, s obzirom da je sada u njihovom vlasništvu nakon kupovine 20th Century Fox. Alin Broš Mekena koja je napisala orginalni scenario, navodno, zaposlena je da napiše i nastavak, prenosi Puck.

Kako ovaj strani mediji navodi, radnja nastavka filma fokusiraće se na Mirandu Prisli koju glumi Meril Strip nalazi se na kraju svoje karijere i suočava se sa padom tradicionalnog modnog magazina koji vodi. Ona je primorana da se suoči sa svojom bivšom ličnom asistentkinjom Emili Čarlton koju tumači Emili Blant, moćnom direktorkom u luksuznoj modnog grupi Kering koja se bavi milionskim oglašavanjem što je upravo ono što je potrebno Mirandi.

IZVOR: YT / Rotten Tomatoes Classic Trailers

Autor: redportal.rs