Jučerašnji dan bio je veoma uzbudljiv u vranjskoj fabrici 😳

Iako je juče mnoge krajeve naše zemlje iznenadio sneg, a temperature su se spustile za čitavih 15 stepeni, za najpoznatijeg hvatača zmija iz Vladičinog Hana, Vladicu Stankovića, je i juče bilo posla.

Ovoga puta on je intervenisao u vranjskoj fabrici gde je iz jednog radničkog garderobera, na zaprepašćenje mnogih radnika ove firme, izvukao mladog stepskog smuka dugog 1 metar.

View this post on Instagram

A post shared by Vladica Stanković (@udruzenje_poskok)

IZVOR: IG / udruzenje_poskok

Ovog gmizavca primetio je juče ujutru jedan od radnika kada je ušao u garderobu da se presvuče. On je istog momenta obavestio svoje nadležne koji su potom pozvali Vladicu da ih oslobodi ove napasti, piše Jugmedia

Intervencija je za njega bila veoma laka jer je zalutalu zmiju odmah pronašao u ormaru za odlaganje garderobe. Pošto je detaljno pregledao celokupnu prostoriju, on je obavestio prisutne da je reč o neotrovnoj zmiji koja je tu samo potražila mesto da se malo utopli.

- U radničkom garderoberu je veoma toplo i zato je zmija izabrala da se baš tu skloni. One se tako ponašaju kada dođe do ovakvog pada temperature - ističe Vladica.

Na snimku koji je Vladica objavio na svom Instagram profilu mogu se čuti i radnice koje su par puta i vrisnule kada su videle zmiju.

- Daj da je vidimo, leleee - rekla je jedna žena, a prenosi Telegraf.

Autor: Telegraf.rs